{{ 'fb_in_app_browser_popup.desc' | translate }} {{ 'fb_in_app_browser_popup.copy_link' | translate }}

{{ 'in_app_browser_popup.desc' | translate }}

FREE SHIPPING WITHIN PENINSULAR MALAYSIA FOR ORDERS ABOVE RM60!

🛒Shop and 🎁Be Rewarded - Learn More about Go Direct Members here!

Your Shopping Cart is empty.
{{ (item.variation.media ? item.variation.media.alt_translations : item.product.cover_media.alt_translations) | translateModel }} {{ (item.variation.media
                    ? item.variation.media.alt_translations
                    : item.product.cover_media.alt_translations) | translateModel
                }}
{{ 'product.bundled_products.label' | translate }}
{{ 'product.bundle_group_products.label' | translate }}
{{ 'product.buyandget.label' | translate }}
{{ 'product.gift.label' | translate }}
{{ 'product.addon_products.label' | translate }}
{{item.product.title_translations|translateModel}}
{{ field.name_translations | translateModel }}
  • {{ childProduct.title_translations | translateModel }}

    {{ getChildVariationShorthand(childProduct.child_variation) }}

{{ 'product.set.open_variation' | translate }}
  • {{ getSelectedItemDetail(selectedChildProduct, item).childProductName }} x {{ selectedChildProduct.quantity || 1 }}

    {{ getSelectedItemDetail(selectedChildProduct, item).childVariationName }}

{{item.variation.name}}
{{item.quantity}}x RM0 {{ item.unit_point }} Point
{{addonItem.product.cover_media.alt_translations | translateModel}}
{{ 'product.addon_products.label' | translate }}
{{addonItem.product.title_translations|translateModel}}
{{addonItem.quantity}}x {{ mainConfig.merchantData.base_currency.alternate_symbol + "0" }}

Privacy Policy

Privacy Policy Notice


1. Go Direct Marketing Sdn. Bhd. (Registration No. 200601022870 (742624-P)) (‘we”, “us” or “our”) prioritise the protection of your personal data and will take the relevant measures to safeguard your personal data in accordance with the Personal Data Protection Act 2010 and Personal Data Protection Regulations 2013, including their revisions. This Privacy Policy (“Policy”) sets out how we use and protect the information you give us.

2. This Policy supplements our Terms of Use which can be accessed at https://www.godirect.com.my/about/terms and explains how we handle the information collected and received when you visit our website at https://www.godirect.com.my and all the related sub-sites (“Website”). It also governs the collection, use and disclosure of your information.

For purposes of this Policy, the term “personal data” and “processing” shall have the same meaning as prescribed in the Personal Data Protection Act 2010.

3. Collection of Personal Data

3.1 We may collect information from you in the following situations:

(a) when you visit or browse our Website;

(b) when you register a membership account with us (“Membership Account”);

(c) when you use features and functions relating to our services on our Website, including but not limited to, when you access and use your Membership Account to redeem membership rewards (“Services”);

(d) when you interact with us on our social media, which includes but is not limited to our Instagram page and Facebook page;

(e) when you participate in any of our promotions or any request for additional personal data such as customer surveys;

(f) when we receive references from business partners and third parties, for example, when they referred you to us to enjoy the benefits of a promotion or collaboration;

(g) when our third-party analytics and other service providers provide your personal data to us, which was collected and processed by them and disclosed to us pursuant to their separate privacy policies;

(h) when you voluntarily submit your personal data to us for any reason;

(i) if you contact us, for example, with a query or to report a problem;

(j) when you interact with us online, offline or through an external third party.

3.2 The personal data that we may collect may include but is not limited to the following:

(a) personal information such as name, email address, mobile number, date of birth and personal identification number;

(b) data when you visit or use our Website (for example the pages you access and the used Services); and

(c) any other information disclosed by you pursuant to the above-mentioned methods and/or usage.

3.3 Personal data includes any information which relates directly or indirectly to you, which can be used to identify or contact you.

3.4 By submitting your information to us including but not limited to the information stated above, you hereby give your consent to the processing of your personal data.

3.5 By providing us with any information relating to a third party (if any), you represent to us that you have validly obtained the consent of the third party to provide us with their information.

3.6 When you visit our Website through your computer, mobile devices, or any other device with internet connectivity, our servers will automatically record data that your browser sends; for example your IP address and information about your visit (such as time stamp, date and duration etc).

4. Purpose of Collection of Personal Data

4.1 Any information we collect from you may be used in, but is not limited to, any of the following ways:

(a) register and maintain your Membership Account with us and to verify your identity;

(b) deliver or perform any of our Services;

(c) process your order for our products or Services you purchased or requested, including our couriers calling or messaging you to obtain your delivery instructions;

(d) verify and carry out payment transactions (including any credit card payments, bank transfers, remittances, or e-wallet transactions) in relation to payments related to you and/or Services used by you. In order to verify and carry out such payment transactions, payment information, which may include personal data, will be transferred to relevant third parties such as our payment service providers.

(e) share information with third party service providers (including those outside Malaysia) for the purposes of assisting us in performing certain aspects of our Services on our behalf, such as fulfilling requests for information, receiving and sending communications, updating marketing lists, analysing data, providing support services or in other tasks (as and if applicable);

(f) provide you with supporting services and functions related to your Membership Account;

(g) monitor and enforce compliance with our Terms of Use, including dispute resolution;

(h) process or resolve any dispute arising from or in connection with any transactions, in accordance with our Terms of Use;

(i) to carry out polls, surveys, analysis and research on how our Website and Services are being used and we can improve them;

(j) send you electronic communications in relation to our Website or sales, products, services and promotions related to us;

(k) deliver ads which are related to our products and services which may be of interest to you on the Website;

(l) to send periodical emails on information and updates on the Website;

(m) to personalise your experience on our Website and customise the content shown to you;

(n) to improve our Website and Services provided to you;

(o) to identify visitors on the Website; 

(p) to conduct marketing research activities.

4.2 Where indicated, it is obligatory to provide your personal data to us to enable us to process your application for our Services. Should you decline to provide such obligatory personal data, we may not be able to process your application or provide you with our Services.

5. Disclosure of Your Personal Data

5.1 We may disclose your personal data to the following parties (including those outside Malaysia) for the purpose stated in Section 4 above:

(a) agents and third party service providers who assist us in performing certain aspects of our Services on our behalf. Such service providers will only have access to your personal data to the extent necessary to perform their functions;

(b) our related companies;

(c) any person, such as our employees, consultants or temporary workers who is under a duty of confidentiality, who has undertaken the responsibility to keep such information confidential;

(d) payment processors, who process your payment on the Website

(e) (i) governmental and other regulatory authorities or the courts in any jurisdiction; and/or (ii) any third party claimants or potential third party claimants; and

(f) any other party whom you have authorised us to disclose your personal data to.

5.2 We may disclose your personal data if required to do so by law or if we believe that such action is necessary to prevent fraud or crime or to protect our Website and Services or the rights, property, or personal safety of any person.

6. Transfer of Personal Data outside of Malaysia

We may transfer, store and/or process your personal data outside Malaysia. In doing so, we will comply with the Personal Data Protection Act 2010 and other applicable data protection and privacy laws.

7. Request to Withdraw Consent

If you wish to withdraw your consent for us to send you sales, marketing, or promotional information, you may do so by unsubscribing to such content by following steps provided in such sales, marketing, or promotional materials or if the relevant are not specified in such materials, contact us by sending email to our Customer Service Executive at service@godirect.com.my.

8. Safety of Personal Data

8.1 You acknowledge that unless you request in writing or otherwise, we, in our sole discretion, have the right but not the obligation to store any personal data perpetually, to the extent permitted by law. If you wish for any information about you to be removed from our database, please contact us by sending an email to our Customer Service Executive at service@godirect.com.my.

8.2 The processing of your personal data will be done in accordance with all applicable laws. In processing your personal data, we shall take practical and reasonable steps to protect the personal data from any loss, misuse, modification, unauthorised or accidental disclosure, alternation, or destruction.

8.3 Nevertheless, no data transmission over the internet can be guaranteed as completely secure. Therefore, while we strive to protect such personal data, we cannot ensure or warrant the security of any personal data transmitted to us and individuals do so at their own risk.

8.4 We do not sell, rent, or lease the personal data and/or information collected to third parties.


9. Cookies

9.1 We use cookies on our Website and Services which enable us to understand how you use our Website and Services which, in turn, helps us to provide and improve our Website and Services.

9.2 Cookies are small data files sent from a website to your browser that is stored on your device. Cookies are used to display the most appropriate content based on your interests and activity on our Website and Services, estimate and report our Website’s and Services’ total audience size and traffic, and conduct research to improve our Website and Services.

9.3 You can configure your device’s settings to reflect your preference to accept or reject cookies. If you reject all cookies, you will not be able to take full advantage of our Website.

10. Third Party Websites and Resources

Our Website may contain links to external websites or resources which are operated by third parties. We have no control over the content and privacy practices of such websites or resources. You are advised to review the privacy policies of these websites and resources operated by third parties and understand how your information may be used by those third parties.

11. Access and Update of Your Personal Data

11.1 If you would like to access, update, correct or delete any of your Membership Account information, you may do so by logging in to your Membership Account on the Website and editing such information.

11.2 For such personal data that cannot be corrected by you logging in to your Membership Account on the Website, you may request to access, update, correct or delete such personal data by sending an email to our Customer Service Executive at service@godirect.com.my and provide your full name, Membership Account information, contact information and provide brief details of your request.

11.3 In respect of your right to access and/or correct your personal data, we have the right to refuse your requests to access and/or make any correction to your personal data for the reasons permitted under the law, for example where the expenses of providing access to you is disproportionate to the risks to your or another person’s privacy.

12. Contacting Us

For any questions relating to your personal data or about this Policy, if you have a complaint regarding the collection, use or handling of your personal data by us, you may contact us by sending an email to our Customer Service Executive at service@godirect.com.my.

13. Changes to this Policy

We may review and change this Policy from time to time to reflect changes in the law, our practices, processes or structure. While it is not generally feasible to notify you of the changes to this Policy, the latest version of this Policy will be available on our Website. This Policy is not a contract, nor does it suggest any obligation on our part with another party.

14. Conflict

In the event of any conflict between this English language Policy and its corresponding Bahasa Malaysia Policy, the terms in this English language Policy shall prevail.

Notis Dasar Privasi


1. Go Direct Marketing Sdn Bhd (Registration No. 200601022870 (742624-P)) (“kami”) mengutamakan perlindungan data peribadi anda dan akan mengambil langkah-langkah yang relevan untuk melindungi data peribadi anda menurut Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 dan Peraturan-Peraturan Perlindungan Data Peribadi 2013 termasuk penyemakannya. Notis Dasar Privasi ini (“Dasar”) menetapkan bagaimana kami menggunakan dan melindungi maklumat yang anda berikan kepada kami.

2. Dasar ini melengkapkan Terma Penggunaan (Term of Use) kami yang boles diakses di https://www.godirect.com.my/about/terms dan menerangkan bagaimana kami menangani maklumat yang dikumpulkan dan diterima ketika anda mengunjungi laman web kami di https://www.godirect.com.my, dan semua sub-laman web yang berkaitan (“Laman Web”). Dasar ini juga memberi keterangan mengenai pengumpulan, penggunaan dan pendedahan maklumat anda.

Untuk tujuan Dasar ini, istilah “data peribadi” dan “pemprosesan” mempunyai makna yang sama seperti yang dinyatakan dalam Akta Perlindungan Data Peribadi 2010.

3. Pengumpulan Maklumat Peribadi

3.1 Kami mungkin mengumpulkan maklumat daripada anda dalam situasi-situasi berikut:

(a) semasa anda melawat atau melayari Laman Web kami;

(b) semasa anda mendaftar akaun keahlian dengen kami (“Akaun Keahlian”); 

(c) semasa anda menggunakan ciri-ciri dan fungsi-fungsi yang berkaitan dengen perkhidmatan kami, termasuk tetapi tidak terhad kepada, apabila anda mengakses dan menggunakan Akaun Keahlian anda untuk menebus ganjaran-ganjaran keahlian (“Perkhidmatan”);

(d) semasa anda berinteraksi dengen kami dalam media sosial, seperti tetapi tidak terhad kepada laman Instagram dan laman Facebook kami;

(e) semasa anda mengambil bahagian dalam mana-mana promosi kami atau dalam mana-mana permintaan untuk data peribadi tambahan seperti soal selidik pelanggan;

(f) semasa kami menerima rujukan daripada rakan-rakan kongsi perniagaan dan pihak-pihak ketiga, contohnya, apabila mereka merujuk anda kepada kami untuk menikmati manfaat promosi bersama atau kerjasam;

(g) semasa penganalisis dan pembekal perkhidmatan pihak ketiga lain kami membekalkan data peribadi anda kepada kami, yang dikumpul dan diproses oleh mereka dan didedahkan kepada kami, yang dikumpul dan diproses oleh mereka dan didedahkan kepada kami menurut dasar-dasar privasi mereka masing-masing;

(h) semasa anda menghantar data peribadi anda secara sukarela untuk mana-mana sebab;

(i) jika anda menghubungi kami, contohnya, jika anda mempunyai soalan atau ingin melaporkan sesuatu masalah;

(j) semasa anda berinteraksi dengen kami dalam talan, luar talian atau melalui pihak ketiga.

3.2 Data peribadi yang mungkin kami kumpulkan akan mungkin merangkumi tetapi tidak terhad kepada perkara-perkara berikut:

(a) maklumat peribadi seperti nama, alamat e-mel, nombor telefon bimbit, tarikh lahir dan nombor pengenalan diri;

(b) data semasa anda mengunjungi atau menggunakan Laman Web kami (contohnya halaman yang anda akses dan Perkhidmatan yang digunakan); dan

(c) sebarang maklumat lain yang didedahkan oleh anda berdasarkan kaedah dan / atau penggunaan yang dinyatakan di atas .

3.3 Data peribadi merangkumi sebarang maklumat yang berkaitan secara langsung atau tidak langsung dengan anda, yang boleh digunakan untuk mengenal pasti atau menghubungi anda.

3.4 Dengan menyerahkan maklumat anda kepada kami termasuk tetapi tidak terhad kepada maklumat yang dinyatakan di atas, anda dengan ini memberikan persetujuan anda untuk pemprosesan data peribadi anda.

3.5 Dengan memberikan kami apa-apa maklumat yang berkaitan dengan pihak ketiga (jika ada), anda menyatakan kepada kami bahawa anda telah memperolehi persetujuan pihak ketiga secara sah untuk memberikan maklumat mereka kepada kami.

3.6 Semasa anda mengunjungi Laman Web kami melalui komputer, peranti mudah alih, atau peranti lain dengan sambungan internet, pelayan-pelayan kami akan secara automatik merekodkan data yang dihantar oleh penyemak imbas anda; misalnya alamat IP anda dan maklumat mengenai lawatan anda (seperti cap waktu, tarikh dan jangka masa dan lain-lain).

4. Tujuan Pengumpulan Data Peribadi

4.1 Segala maklumat yang kami kumpulkan daripada anda boleh digunakan secara, tetapi tidak terhad kepada mana-mana cara berikut;

(a) mendaftar dan mengekalkan Akaun Keahlian dengan kami dan untuk mengesahkan identiti anda;

(b) menghantar atau member mana-mana Perkhidmatan kami;

(c) memproses pemesanan anda untuk produk atau Perkhidmatan kami, termasuk bagi syarikat kurier kami menelefon atau menghantar mesej kepada anda untuk mendapatkan arahan penghantaran anda;

(d) mengesahkan dan melaksanakan transaksi pembayaran (ini termasuk pembayaran kad kredit, pindahan melalui bank transaksi, hantaran wang atau transaksi e-wallet) berkaitan dengan pembayaran yang dilakukan anda dan / atau Perkhidmatan yang anda gunakan. Untuk mengesahkan dan melaksanakan pembayaran yang berkaitan, informasi pembayaran, dimana mungkin termasuk data peribadi, akan dipindahkan kepada pihak ketiga yang berkenaan seperti perkhidmatan pembayaran yang berkenaan;

(e) untuk memberikan maklumat anda kepada mana-mana ahli gabungan dan pembekal-pembekal perkhidmatan pihak ketiga (termasuk mereka yang di luar Malaysia) untuk tujuan melaksanakan aspek-aspek tertentu dalam Perkhidmatan kami bagi pihak kami, seperti memenuhi permintaan maklumat, menerima dan menghantar komunikasi, mengemas kini senarai pemasaran, menganalisis data, memberikan perkhidmatan sokongan atau dalam tugas-tugas lain (sebagaimana dan jika berkenaan);

(f) membekalkan anda dengan perkhidmatan dan fungsi-fungsi sokongan berkenaan dengan Akaun Keahlian anda;

(g) memantau dan menguatkuasa pematuhan dengan Terma Penggunaan kami, termasuk penyelesaian pertikaian;

(h) memproses atau menyelesaikan apa-apa pertikaian yang timbul dari atau sehubungan dengan mana-mana transaksi, menerut Terma Penggunaan kami;

(i) untuk menjalankan tinjauan, analisis dan penyelidikan mengenai bagaimana Perkhidmatan kami digunakan dan cara-cara kami boleh memperbaikinya;

(j) menghantar kepada anda komunikasi-komunikasi elektronik berkenaam dengan Laman Web atau jualan-jualan, produk-produk, perkhidmatan-perkhidmatan dan promosi-promisi yang berkaitan dengan kami;

(k) menghantar iklan-iklan yang berkenaan dengan produk-produk dan perkhidmatan-perkhidmatan kami yang mungkin anda minat dalam Laman Web;

(l) untuk menghantar e-mel berkala mengenai maklumat dan kemas kini di Laman Web;

(m) untuk memperibadikan pengalaman anda di Laman Web kami dan menyesuaikan kandungan yang ditunjukkan kepada anda;

(n) untuk menambah baikkan Laman Web dan Perkhidmatan kami yang dibekalkan kepada anda;

(o) untuk mengenai pasti pelawat-pelawat Laman Web;

(p) untuk menjalankan aktiviti-aktiviti penyelidikan pemasaran.

4.2 Di mana dinyatakan, ianya adalah wajib untuk memberikan data peribadi anda kepada kami untuk membolehkan kami memproses permohonan anda untuk Perkhidmatan kami. Sekiranya anda enggan memberikan data peribadi wajib tersebut, kami mungkin tidak dapat memproses permohonan anda atau membekalkan anda dengan Perkhidmatan kami.

5. Pendedahan Data Peribadi Anda

5.1 Kami mungkin mendedahkan data peribadi anda kedapa pihak-pihak berikut (termasuk mereka di luar Malaysia) untuk tujuan-tujuan yang dinyatakan di Bahagian 4 di atas:

(a) ahli-ahli gabungan dan penyedia-penyedia perkhidmatan pihak ketiga yang membantu kami dalam melaksanakan aspek-aspek tertentu dalam Perkhidmatan kami bagi pihak kami. Penyedia-penyedia perkhidmatan tersebut hanya akan mempunyai akses ke data peribadi anda setakat yang diperlukan untuk melaksanakan fungsi-fungsinya;

(b) rakan-rakan sekutu kami;

(c) mana-mana pihak, seperti pekerja-pekerja, perunding-perunding atau pekerja-pekerja sambilan kami, yang mempunyai kewajipan kesulitan yang telah mengambil tanggungjawab untuk menjaga kesulitan maklumat tersebut;

(d) Pemproses bayaran, yang memproses bayaran anda dalam Laman Web;

(e) (i) pihak kerajaan dan pihak berkuasa pengawalseliaan lain atau pihak mahkamah di mana-mana bidang kuasa; (ii) mana-mana pihak ketiga atau pihak ketiga yang bakal membuat penuntutan;

(f) mana-mana pihak lain yang diberi kuasa oleh anda untuk mendedahkan data peribadi anda.

5.2 Kami mungkin akan mendedahkan data peribadi anda jika dikehendaki oleh undang-undang atau jika kami percaya bahawa tindakan tersebut diperlukan untuk mencegah penipuan atau jenayah atau untuk melindungi Laman Web dan Perkhidmatan kami atau hak, harta benda atau keselamatan diri seseorang.

6. Pemindahan Data Peribadi ke luar Malaysia

Kami mungkin memindahkan, menyimpan dan / atau memproses data peribadi anda ke luar Malaysia. Dalam membuat demikian, kami akan mematuhi Akta Perlindungan Data Peribadi 2010 dan undang-undang perlindungan data dan privasi lain yang berkaitan.

7. Permintaan untuk Menarik Balik Kebenaran

Jika anda ingin menarik balik kebenaran anda yang membolehkan kami menghantar maklumat jualan, pemasaran atau promosi, anda boleh berbuat demikian dengan menghentikan langganan (unsubscribing) kepada kandungan sedemikian dengan mengikuti langkah-langkah yang relevan yang dinyatakan dalam bahan-bahan jualan, pemasaran atau promosi atau jika langkah-langkah relevan tidak dinyatakan dalam bahan-bahan sedemikian, sila hubungi kami dengan menghatar e-mel kepada Pegawai Perkhidmatan Pelanggan di service@godirect.com.my.

8. Keselamatan Data Peribadi

8.1 Anda mengakui bahawa melainkan jika anda meminta secara bertulis atau sebaliknya, kami, mengikut budi bicara kami, mempunyai hak tetapi bukan kewajipan untuk menyimpan mana-mana data peirbadi secara berkekalan, selama tempoh yang dibenarkan oleh undang-undang. Sekiranya anda ingin maklumat mengenai anda dikeluarkan dari pangkalan data kami, sila hubungi kami dengan menghatar e-mel kepada Pegawai Perkhidmatan Pelanggan di service@godirect.com.my.

8.2 Pemprosesan data peribadi anda akan dilakukan selaras dengan semua undang-undang yang berkaitan. Dalam memproses data peribadi anda, kami akan mengambil langkah-langkah praktikal dan munasabah untuk melindungi data peribadi daripada sebarang kehilangan, penyalahgunaan, pendedahan, perubahan atau pemusnahan yang tidak dibenarakan atau tidak sengaja.

8.3 Walaubagaimanapun, tiada penghantaran data melalui internet dapat dijamin selamat sepenuhnya. Oleh itu, walaupun kami berusaha untuk melindungi data peribadi tersebut, kami tidak dapat memastikan atau menjamin keselamatan mana-mana data peribadi yang dihantar kapada kami dan individu-individu akan dianggap melakukannya dengan risiko mereka sendiri.

8.4 Kami tidak menjual, menyewa atau memajak data peribadi dan / atau maklumat yang dikumpuxan kepada pihak-pihak ketiga.


9. Kuki (Cookies)

9.1 Kami menggunakan Kuki di Laman Web dan Perkhidmatan kami yang membolehkan kami memahami bagaimana anda menggunakan Laman Web dan Perkhidmatan kami yang seterusnya, membantu kami menyediakan dan memperbaiki Laman Web dan Perkhidmatan kami;

9.2 Kuki adalah fail data kecil yang dihantar daripada laman web ke penyemak imbus anda yang disimpan di peranti anda. Kuki digunakan untuk menampilkan kandungan yang paling sesuai berdasarkan minat dan aktiviti-aktiviti anda di Laman Web dan Perkhidmatan kami, menganggarkan dan melaporkan jumlah penonton dan lalu lintas Laman Web dan Perkhidmatan kami, dan melakukan penyelidikan untuk meningkatkan Laman Web dan Perkhidmatan kami.

9.3 Anda boleh mengkonfigurasi tetapan peranti anda untuk menggambarkan pilihan anda untuk menerima atau menolak kuki. Sekiranya anda menolak semua kuki, anda tidak akan dapat memanfaatkan sepenuhnya Laman Web dan Perkhidmatan kami.

10. Laman-Laman Web dan Sumber-Sumber Pihak Ketiga

Laman Web kami mungkin mengandungi pautan-pautan ke laman-laman web luaran atau sumber-sumber yang dikendalikan oleh pihak-pihak ketiga. Kami tidak mempunyai kawalan terhadap kandungan dan amalan-amalan privasi laman-laman web atau sumber-sumber tersebut. Anda dinasihatikan untuk mengkaji semula dasar-dasar privasi laman-laman web pihak ketiga tersebut dan sumber-sumber yang dikendalikan oleh pihak-pihak ketiga dan memahami bagaimana maklumat anda boleh digunakan oleh pihak-pihak ketiga tersebut.

11. Akses dan Kemas kini Malumat Peribadi Anda

11.1 Sekiranya anda ingin mengakses, mengemas kini, membetukan atau menghapuskan sebarang maklumat Akaun Keahlian anda, anda boleh berbuat demikian dengan mendaftar masuk kepada Akaun Keahlian anda dalam Laman Web dan mengedit malumat yang berkenaan.

11.2 Untuk data peribadi yang tidak boleh dibetulkan oleh anda dengan mendaftar masuk ke Akaun Keahlian anda dalam Laman Web, anda boleh meminta untuk mengakses, mengemas kini, membetulkan atau menghapuskan data peribadi yang tersebut dengan menghantar e-mel kepada Pegawai Perkhidmatan Pelanggan di service@godirect.com.my dan berikan nama penuh, malumat Akaun Keahlian, maklumat hubungan anda dan memberikan butiran-butiran ringkas mengenai permintaan anda.

11.3 Mengenai hak anda untuk mengakses dan / atau membetulkan data peribadi anda, kami berhak untuk menolak permintaan anda untuk mengakses dan / atau membuat pembetulan terhadap data peribadi anda atas pertimbangan yang dibenarkan di bawah undang-undang, misalnya di kos memberikan akses kepada anda tidak seimbang dengan risiko privasi anda atau orang lain.

12. Hubungan Kami

Untuk mana-mana soalan mengenai data peribadi anda atau tentang Dasar ini, jika anda mempunyai sebarang aduan mengenai pengumpulan, penggunaan atau pengendalian data peribadi anda oleh kami, anda boleh menghubungi Pegawai Perkhidmatan Pelanggan di service@godirect.com.my.

13. Perubahan pada Dasar ini

Kami boleh mengkaji dan mengubah Dasar ini dari semasa ke semasa untuk mencerminkan perubahan-perubahan dalam undang-undang, amalan, proses atau struktur kami. Walaupun ianya secara umum tidak praktikal untuk memaklumkan anda tentang perubahan-perubahan pada Dasar ini, versi terkini Dasar ini akan dipaparkan di Laman Web kami. Dasar ini bukan kontrak, dan juga tidak mencadangkan apa-apa kewajipan oleh pihak kami dengan pihak lain.

14. Konflik

Sekiranya terdapat konflik antara Dasar dalam Bahasa Inggeris dengan Dasar dalam Bahasa Malaysia, terma-terma Dasar dalam Bahasa Inggeris akan terpakai.